Aktuelt  

Intro-kurs i Rosenmetoden

18. mars kl. 10.00 - 19. mars kl. 17.00

Hønsehuset på Randgaard
Nordsetervegen 55, 2618 LILLEHAMMER

Sliter du med muskelspenninger? Vondt i korsryggen, nakke og skuldre? Urolig og stresset? Kanskje kan et møte med Rosenmetoden virke forløsende!

Trude Sellæg er den første seniorlærer i Norge. Hun bodde i California i 20 år og tok utdannelsen til Rosenterapeut der borte. Marion Rosen er hennes store inspirasjon, og Trude har i perioder jobbet tett med henne. 

- Dette arbeidet er levende. Det handler om spente muskler, glemte følelser og at vi er så mye mer enn vi tror. Det er en glede å assistere mennesker i å utforske sin indre verden gjennom respektfull berøring.

Kurshelgen koster 2.800,- inkludert te og kaffe, ta med egen lunsj.
Påmelding/info: trude-se@online.no eller 958 71 147 (tlf/sms)

Norske Rosenterapeuters Forening blir 20 år!

I anledning Norske Rosenterapeuters Forening sitt 20 års jubileum, arrangeres det jubileumshelg på Oslo Vandrerhjem Haraldsheim, i Oslo 22. – 23. april 2017. Styret i NRF og Etisk råd har gleden av å invitere medlemmer – rosenterapeuter, studenter og praksisårselever fra hele landet, les hele invitasjonen her

Rosenmetoden i vårt hjerte!

Mette Brenden og Ingrid Eriksen ønsker velkommen til inspirasjons-kvelder i Dronningensgate 23 i Oslo - for elever, praksiselever og terapeuter

Inspirasjon - Deling - Berøring
Èn tirsdag og èn torsdag i måneden
For info om datoer, tid, påmelding og pris se her

 

Velkommen til Savalen 2017

Ønsker du å «kickstarte» sommerferien på Savalen?

Fra 25.-30. juni ser Bente Elviken og Mette Brenden frem til å dele dette eventyret med deg. Vi har med oss temaer som «Lev fra hjertet» og «Hva venter du på!».

Basert på de positive tilbakemeldingene fra i fjor, lar vi dette også i år bli en «working vacation», hvor det blir tid og rom til det som oppstår i fellesskapet. Både med kursdeltakerne og de som er med; familie/partnere/venner.

For mer info og påmelding; les her

   
Sist oppdatert 24.04.17
© Norske Rosenterapeuters Forening
Webdesign AWdata